Welkom

SportMasseur Keur is in 2020 opgericht door Monique Keur. Zij is gediplomeerd en gecertificeerd masseur en massagetherapeut. Buiten de uren die zij werkzaam is in haar praktijk, verzorgt zij ook (stoel)massages op locatie.

De sleutelwoorden van Monique zijn: kwaliteit, tijd en persoonlijke aandacht. Om de kwaliteit te waarborgen volgt zij regelmatig relevante opleidingen, bij- en nascholing en is zij lid van diverse professionele netwerken en beroepsverenigingen. Monique neemt graag de tijd voor haar klanten. Een klantbezoek wordt daarom ruim ingepland en indien nodig voorafgegaan door een gesprek. Hierdoor kan ook de persoonlijke aandacht zoveel mogelijk gewaarborgd worden.

SportMasseur Keur werkt UITSLUITEND op afspraak.

Iedereen ongeacht afkomst, genderidentiteit, leeftijd of handicap is welkom bij SportMasseur Keur.

Als je niet zeker bent of je wel een massage mag/kan ontvangen; neem dan eerst een kijkje op de pagina “contra indicaties”.

Kijk rustig even rond op deze site. Is iets niet helemaal duidelijk, of heb je vragen; vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@sportmasseurkeur.nl. Je kunt natuurlijk ook bellen 0642122232. Krijg je de voicemail; spreek deze dan vooral in, je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Graag tot ziens, je bent van harte welkom!

SportMasseur Keur heeft ervoor gekozen om deze site in de “je-vorm” te schrijven. Overal waar “je” staat kan ook “u” gelezen worden.