Over mij

Ik ben een geboren Amsterdamse maar sinds 1990 woonachtig in West-friesland. Via Enkhuizen kwam ik uiteindelijk in Hoogkarspel terecht.

Vanaf 2006 houd ik mij bezig met massage. Door mijn verminderde gezichtsvermogen gebruik ik mijn andere zintuigen -waaronder mijn tastzin- veel beter. Dit is een voordeel van mijn beperking die ik graag inzet voor mijn klanten. Het stelt mij in staat om de “pijnpunten” snel te lokaliseren en adequaat te behandelen.

In eerste instantie konden alleen bekenden een massage bij mij boeken maar vanaf begin 2020 ben ook jij welkom in mijn praktijk. Je kunt bij mij terecht voor onder andere: Sportmassage, ontspanningsmassage en klachtgerichte massagetherapie (kijk voor alle details bij de verschillende behandelingen).

Het opzetten van SportMasseur Keur was een logische stap. Na het volgen van meerdere opleidingen wilde ik mijn eigen praktijk waarin ik al het geleerde kon aanbieden aan cliënten. Masseren past bij mij, ik krijg er energie van en het maakt me leergierig en blij. Bovendien stelt het mij in staat om op een prettige, voor mij haalbare manier, te werken en andere mensen te helpen. Ik hoop iets van mijn enthousiasme over te brengen op mijn cliënten.

Naast het werk in mijn praktijk ben ik regelmatig op pad om bedrijfsmassages op locatie te geven. Dit zijn veelal stoelmassages maar sport- of ontspanningsmassages op de massagetafel komen ook voor (vraag evt. een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier). Ook ben ik sinds februari 2023 op woensdagmiddag en zaterdagochtend te vinden in de praktijkruimte van het Sporthonk in Hoogkarspel .Op deze locatie kun je dus ook een massage inplannen via het online reserveringssysteem.

Om mijn kennis uit te breiden en bij te houden volg ik regelmatig opleidingen, cursussen, bij- en nascholingen. Zo heb ik eind 2021 mijn specialisatie “massage bij kanker” afgerond en in juni 2022 mijn diploma “medische basiskennis” gehaald. In 2023 heb ik vervolgens de basiscursus lymfe-therapie en een cursus cuppingmassage gevolgd.

Kortom, ik ben dagelijks bezig met massage en alles wat daarbij komt kijken. Ik ben, zoals je al hebt kunnen lezen, “Bekwaam, Bevoegd en Bevlogen” en heet je van harte welkom in mijn praktijk. Of je nu kiest voor een welverdiende ontspanningsmassage, klachtgerichte massagetherapie of een (stimulerende) sportmassage, je bent bij mij in goede handen!

Monique

Vragen? neem contact op…