Heeft u de ziekte kanker of bent u “schoon” verklaard maar ervaart u nog steeds last van de bijwerkingen van uw medicatie, de kuren of pijn door littekenvorming of neuropathie? SportMasseur Keur heeft de specialisatie “Massage bij kanker” gevolgd en daardoor kennis van verschillende soorten kanker, de behandelingen en de gevolgen die de ziekte zowel fysiek als mentaal voor u kunnen hebben. SportMasseur Keur is bevoegd en bekwaam om u te masseren. Zowel thuis als in het ziekenhuis (in overleg met uw behandelend specialist). Neem vrijblijvend contact op als u meer wilt weten over deze massagevorm.

De massages bestaan uit ontspannende lichte strijkingen en hebben als doel algehele ontspanning. Dat heeft een ondersteunende werking op het herstel en kan klachten als misselijkheid, pijn, slapeloosheid, angst en depressie verminderen.

Een massage is veelal een fijne ervaring. Het is goed voor je bloedcirculatie, verlaagt de spierspanning en bevordert het herstel. Toch zijn er situaties waarin een massage niet gewenst is of schadelijk kan zijn. Dit zijn de z.g. contra indicaties. Je leest er hier meer over.